Wednesday, July 5, 2017

Next Trip Progress #nwxiantrip #2


Tadaaaa..hotel yang penghabisan pon hakak dah booked dik non.. setel bab hotel now nak hunting tiket pulak.. jarang orang nak wat macam aku wat..ke aku sorang je yang wat gini? tak kisah la labu.. Aku pilih tempat ni sebab dia dekat dengan muslim street..so mudah la nak cari makan.. Lagi satu tempat dia strategik sebab dekat dengan metro station. Harga pon ok, nak book pon mudah, siap free cancellation.tu yang hakak suka dan tak teragak2 untuk membooking..hahaha..


Kalo korang perasan entry aku yang lepas aku ade tunjuk tiket promo ke Xian yang berharga rm199 tu kan..nak kata aku menyesal gila2 sebab tak grab tu tak dela sangat..time tu pon aku tak dela betul2 plan lagi and masih konfius sebab laki aku ajak ke Tokyo,aku pulak nak pegi Xian. Then amik keputusan lepas raya baru set kemana kita.. Haa..betul2 lepas raya aku plan nak kemana..hahahaha.. So..aku pon tak meletakkan harapan terlalu tinggi untuk dapat balik harga promo tu..tapi kalo ada kira rezeki la ooiiii..

Okies tu je nak story..nanti aku review ok.. k bai..